BRYLLUPPER Er HELT SÆRLIGe
- Også for os

STARSCREAM - BRYLLUPSEKSPERTERNE

Med over 100 bryllupper i bagagen kan vi roligt kalde os ”bryllupseksperter”.
Når I skal holde jeres drømmebryllup er musikken er rigtig stor faktor. Skal man have DJ eller band? Med os behøver I ikke at vælge! For vi til byder nemlig et DJ sæt efter livemusikken. 

Udover musik til dans, tilbyder vi også musik til spisningen, reception og sågar også vielsen i forskellige opsætninger, tilpasset til størrelse, stemning og budget.

Som det eneste bryllupsband i Danmark kan man med Starscream også booke professionel bryllupsfotografering. Niko (en af vores forsangere) er nemlig også professionel bryllupsfotograf og indehaver af ”Nikola Majkic Photography” og "Luminous". Her har man mulighed for at spare penge og ikke mindst stres, ved at booke både musik og fotograf hos os! Alt afhængigt af hvilken pakke man vælger, får man færre og færre kontakter at koordinere.

Vores pakker indeholder f.eks.

- Baggrundsmusik fra iPad til receptionen.
- Livemusik til spisningen i form af en pianist eller en akustisk duo.
- Livemusik til festen med fuldt band efterfulgt af et DJ sæt.
- 6-12 timers fotografering som dækker jeres dag og giver jer de smukkeste minder.

 

Med andre ord så kan vi sørge for ALT musik fra receptionen til den sidste sang når festen slutter. Og oven i løbet en masse fantastiske billeder fra jeres helt store dag! 
 

Vores brylluppriser  kan variere lidt i forhold til:

- Hvilken måned brylluppet skal holdes.

- Om der er valgt musik til spisning/reception.

- Om der skal bookes fotografering.

- Hvilken opsætning man vælger. 
Så smid en mail med jeres behov og ønsker! Så tager vi den derfra!


Vi sætter stor ære i at  være professionelle, imødekommende og top tjekkede. Sammen med toastmasteren og stedets personale sørger vi for at tidsplanen spiller med underholdningen. At natmaden f.eks ikke kommer i mens livemusikken koger! At baren selvfølgelig står i samme lokale som dansegulvet! Det er bare nogle af tingene!


Alt dette er detaljer, som mange ikke nødvendigvis tænker over, men som alligevel gør en stor forskel, hvis man skal have den perfekte fest. Og det er der vores erfaring og rådgivning kommer ind. Og hvis man booker os til sin store dag, så er rådgivningen ganske gratis! :) 

SÅ tøv ikke med at smide os en besked med jeres ønsker! Så skræddersyer vi en pakke netop til jeres store dag!