NIKOLA MAJKIC PHOTOGRAPHY + STARSCREAM FESTBAND =
DEN SYNGENDE FOTOGRAF

Lige så "fjollet", som det måske lyder for nogle, lige så fedt er det! Og lad os lige få én ting på det rene: 
- Nej, jeg går ikke rundt og synger, i mens at jeg fotograferer! :)

Til gengældt har jeg været forsanger, i et af Danmarks mest rutinerede festorkestre, Starscream, i efterhånden 12 år! Vi optræder hovedsageligt til bryllupper og større firmaarrangementer med nogle af tidernes største hits! Vi kommer selvfølgelig med fuld produktion, god lyd og lækkert lys. Og vigtigst af alt:
Vi giver jer en fest, som jeres gæster sent vil glemme. Den eneste grund til at denne helt unikke sammensætning fungerer, er fordi både musikken og fotograferingen er af samme høje kvalitet. Man går på inden måde på kompromis med det ene, fordi man vil have det andet. 

Starscream - Bryllupseksperterne

Med over 100 bryllupper i bagagen, kan vi roligt kalde os ”bryllupseksperter”.
Når I skal holde jeres drømmebryllup er musikken en rigtig stor faktor. Skal man have DJ eller band? Med os behøver I ikke at vælge! For vi til byder nemlig altid et DJ sæt, efter livemusikken. 

Udover musik til fest, tilbyder vi også musik til dinner, reception og sågar også vielsen, i forskellige opsætninger, tilpasset til størrelse, stemning og budget. Da vi kan stille op med 3-7 medlemmer, kan vi i mødekomme de flestes budgetter.

Niko (en af vores forsangere) er professionel bryllupsfotograf og indehaver af ”Nikola Majkic Photography” og "Luminous". Så vi har valgt at lave dette koncept, som giver jer mulighed for at spare penge og ikke mindst stres, ved at booke både musik og fotografering hos os! Alt afhængigt af hvilken pakke man vælger, får man færre og færre kontakter at koordinere.

Vores pakker indeholder f.eks.

- Baggrundsmusik fra iPad til receptionen.
- Livemusik til spisningen i form af en pianist eller en akustisk duo.
- Livemusik til festen med fuldt band efterfulgt af et DJ sæt.
- Halv eller heldagsfotografering, som dækker jeres dejlige dag og giver jer de smukkeste minder, i form af en unik og personlig historiefortælling.

 

Med andre ord så kan vi sørge for ALT musik fra receptionen og til den sidste sang, når festen slutter. Og oven i løbet en masse fantastiske billeder fra jeres helt store dag! 
 

Vores pakker kan variere lidt i pris i forhold til bl.a.:
 

- Hvilken halvår brylluppet skal holdes.

- Om der er valgt musik til spisningen/receptionen/vielsen.

- Hvor stort bandet skal være. 
- Hvilke fotopakke man vælger.


Vi sætter stor ære i at  være professionelle, imødekommende og top tjekkede. Sammen med toastmasteren og stedets personale sørger vi for at tidsplanen spiller med underholdningen. At natmaden f.eks ikke kommer i mens livemusikken koger! At baren selvfølgelig står i samme lokale som dansegulvet! Det er bare nogle af tingene!


Alt dette er detaljer, som mange ikke nødvendigvis tænker over, men som alligevel gør en stor forskel, hvis man skal have den perfekte fest. Og det er der vores erfaring og rådgivning kommer ind. Og hvis man booker os til sin store dag, så er rådgivningen ganske gratis! :) 

SÅ tøv ikke med at smide os en besked med jeres ønsker! Så skræddersyer vi en pakke netop til jeres store dag!

Anja & Mads

- "Vi havde ved vores bryllup d.2/9-17 valgt Starscreams bryllupspakke.
I vores tilfælde indebar det:

- 6 timers fotografering fra kl. 12.30 - 18.30.
- 4 timers dinnermusik med et 3 mands jazzband fra kl. 18 - 22.
- 2 timers liveband fra kl. 00 - 02 med 4 mand. 
- 1 times gratis DJ fra kl.02 - 03.

Fotografen Nikola kom 30 min. inden vielsen i kirken og tog efterfølgende de obligatoriske billeder i kirken, til receptionen, starten af festen, parbilleder, bryllupsbilleder i naturen, brudevalsen mm. Allerede under fotograferingen var det tydeligt at Nikola (fotograf og forsanger) havde gjort sig nogle overvejelser omkring hvor de bedste billeder kunne 'skydes'. Det afspejlede sig bl.a. I nogle fantastiske naturbilleder af os som brudepar. Nikola havde forinden været ude at kigge på omgivelser og kom med nogle virkeligt gode forslag til billedtagningen.

Under middagen havde vi som skrevet 3 mand i seler og hvide skjorter, som spillede det mest behagelige jazzmusik. Bandet havde mens receptionen stod på, stillet udstyr op og afstemt diverse instrumenter/holdt prøve. Efter brudevalsen gik bandet på, hvor fotografen Nikola spillede op sammen med de tre friske gutter, som tidligere havde spillet jazz. Vores krav til valg af band, var at der skulle være 'de gode gamle ørehængere', men også nyere musik. Det endte med alt fra Beatles til Ed Sheeran.

Overordnet var den her bryllupspakke bare helt perfekt. Nogen vil måske tænke at det er en mærkelig kombination med fotografering og band sammen, men de spekulationer gjorde Nikola og Co. fuldstændigt til skamme. Samlet fik vi ca. 300 billeder, som var tilpasset vores ønsker - billederne fik vi allerede få dage efter brylluppet. Musikken kan jeg ikke sætte en finger på - både hvad angår dinnermusik, festmusik og DJ. Super friske gutter, som formåede at ramme de unge, såvel som gamle. Vi var rimelig mange med ømme stænger og hæse stemmer dagen efter, hvilket var bandets fortjeneste.

Jeg vil til enhver tid anbefale fotograf og band (hele konceptet). Allerede inden brylluppet havde Nikola været opsøgende og i kontakt med stedet, hvor festen skulle afholdes. Det sparede os for en masse organisering og vi havde hele tiden følelsen af at de havde styr på hele aftenen. God musik, perfekte billeder og tilfredse gæster, som efterfølgende var klar til at booke samme koncept - så bliver det ikke meget bedre :)

Afslutningsvis vil jeg sige at man får utrolig meget for pengene ved at vælge pakkeløsningen med fotograf og band ". 

 

Anja Og Mads Carlsen 2017

Pernille & Simon

- "Vi havde hyret Starscream til vores bryllup, og det kan bestemt anbefales!

De spillede i to timer, hvorefter det var en times DJ. Meget professionelt med fedt lysshow og alt hvad der hører til - Sikke en fest!

Drengene er super, de formåede virkelig at skabe en helt fantastisk stemning og energi. Musikken var en god blanding, både nyt og gammelt. De har helt styr på hvad de laver, vi var helt trygge i deres hænder og kunne slappe af og nyde vores store dag til fulde. Det var også et stort plus, at de stillede op inden middagen, så de var klar til at gå på, da vi havde danset brudevals. Vores gæster var også meget begejstrede!

Vi havde desuden booket Niko som vores bryllupsfotograf. Niko ankom til kirken i god tid, fotograferede hele eftermiddagen. Vi har nu nogle super gode billeder af det hele, vielse, en variation af bryllupsbilleder fra skoven, stemningsbilleder både fra kirke og reception, parbilleder alle gæster, gruppebillede og meget, meget mere.

Niko er virkelig dygtig, og så er han rigtig rar, humoristisk og varm fyr. Han har fuldstændig styr på, hvad han laver, og var hele tiden klar med kameraet, når der opstod situationer, som han synes skulle foreviges. Og diskret, ikke på nogen måde forstyrrende.
Det var så fedt at kigge billederne igennem bagefter og fuldstændig kunne føle den samme stemning, der var på dagen.

Vi er SÅ glade for, at vi valgte pakken med fotograf og band, det var over al forventning ".
 

Simon og Pernille, 2017