STARSCREAM
JERES GARANTI FOR AT ALT ER I ORDEN

Når man booker underholdning igennem os, skal der ikke herske nogen tvivl om at alt bliver gjort ordenligt. Der er styr på kontrakt, praktiske oplysninger og ikke mindst tidsplan. Ved hjælp af vores mangeårige erfaring, rådgiver vi jer fra start til slut, sådan at hele aftenen forløber som den skal. Og vi svarer også glædeligt på alle jeres spørgsmål også over telefonen. Jo flere ting vi har fået afklaret inden jeres store aften, jo mere kan I slappe af og nyde festen sammen med alle jeres gæster. 

Vi sætter stor ære i at være præsentable og top professionelle. Vi skal bidrage positivt til jeres fest. Ikke bare med underholdningen, men med hele vores tilstedeværelse. Vi kommer til tiden, og gerne lidt før, vi har styr på alt det aftalte og vi efterlader ingenting til tilfældighederne. Uanset om vi spiller til jeres private fødselsdag eller til et kæmpe virksomhedsarrangement går vi ikke på kompromis med hverken vores produkt eller service. 

Det første der sker når I gerne vil booke os er at I skriver en igennem vores kontaktformular. Der fortæller I lidt om hvad I ønsker, hvornår jeres fest er og hvor i landet I befinder jer. 
Derfra vender vi tilbage (indenfor 12 timer) med et forslag til en løsning eller måske et par spørgsmål, som skal hjælpe os med at sørge for at I får lige præcis det rigtige til jeres fest. 

Når vi har fået udvekslet alt nødvendig information, og I har spurgt om alt I kan komme i tanke om, sender vi jer en kontrakt på vores aftale. 
Der i står alt det vi har snakket om og aftalt. Når kontrakten er underskrevet har vi 100% en aftale.
Forespørgsler er selvfølgelig uforpligtende, men da vi får RIGTIG mange henvendelser, anbefaler vi altid at I tager fat i os så snart I har en dato på plads for jeres fest. 

starscream, festkollektiv, festorkester, musik til bryllup, musik til julefrokost, musik til firmafest, musik til fødselsdag, live musik, band til bryllup, bryllupsband, band til julefrokost, bryllups dj, dj til julefrokost, danmarks bedste festband
starscream, festkollektiv, festorkester, musik til bryllup, musik til julefrokost, musik til firmafest, musik til fødselsdag, live musik, band til bryllup, bryllupsband, band til julefrokost, bryllups dj, dj til julefrokost, danmarks bedste festband
 STARSCREAM 2020 - WEB 021.jpg

INFO & KONTAKT:
Starscream
v. Silverbone Productions
CVR. 30260937

Syvvejen 14
4621 Gadstrup

Tlf. 20 35 90 47
Mail. starscreamjamband@live.dk

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel

© 2020 by Starscream - Danmark