STARSCREAM

Starscream er et meget rutineret og professionelt festband, som spiller musik til livets helt store fester! Med efterhånden 15 års erfaring, er man i sikre hænder, uanset om man skal giftes, holde kæmpe firmaarrangement, fejre fødselsdag eller bare bruge et rigtig godt band til at få godt gang i dansegulvet. 
For det er nemlig der vi kommer til vores ret! Med et bredt repertoire, smittende energi, god lyd og lækkert lys er vores primære job, at få jeres gæster ud på dansegulvet! Med klassikere fra The Beatles, Phil Collins, Thomas Helmig, Michael Jackson, Kim Larsen samt nyere kunstnere som Pharrell, Robbie Williams og Maroon 5 kommer vi vidt omkring og sørger for at der er lidt for alle jeres gæster! 

Som noget helt særligt, inkluderer vi altid et DJ-sæt efter livemusikken. Ikke bare en fast playliste. Men en aktiv DJ, som holder gang i dansegulvet, for dem der endnu ikke er færdige med at danse! Så hvis man ikke kan få sig selv til at vælge i mellem live musik eller DJ, er man kommet det helt rigtige sted hen! For her får man begge dele!

Vores absolutte mål er at levere så god underholdning som muligt, til jeres arrangement. Og det betyder selvfølgelig også god lyd. Med over 15 års erfaring i diverse professionelle lyd-studier og liveproduktioner i ryggen, sørger vi for at det hele lyder "helt rigtigt". Det må ikke være for lavt, MEN heller ikke for højt.

Vi kan optræde i forskellige størrelser og opsætninger, som går fra 2-7 personer og på den måde sørger vi for
, at I altid får mest muligt for jeres penge, samtidigt med at størrelsen af underholdningen, også matcher jeres fest. Med andre ord så har vi en fleksibilitet, som gør at vi kan imødekomme de flestes behov og budget. 

Udover vores faste musikere, har vi også faste afløsere på alle poster. Dette gør at I er sikret mod sygdom, uanset hvem af os der skulle blive syg. Alle vores musikere er professionelle, top-tjekkede og 100% forpligtede til at give jer og alle jeres gæster en uforglemmelig aften, med nogle af tidernes største hits.!

 STARSCREAM 2020 - WEB 015.jpg
 STARSCREAM 2020 - WEB 020.jpg
 STARSCREAM 2020 - WEB 014.jpg
 
VORES REFERENCER

Starscream havde en aura af professionalisme og venlighed bag alle oplevelser fra første booking-aktivitet til lyd/lys-udstyret blev pakket sammen ud på nattetimerne efter en super god koncert. 

 

Vores fest blev ganske enkelt sparket helt op under stjernerne af disse fire veloplagte gutter og med en stilsikker pop/rocket sætliste der ramte alle de tilstedeværende danseglade alderstrin. 

 Der er kun at sige tusind tak - I var simpelthen vanvittig seje!

 

Kærlig hilsen fra brudeparret

Jasper & Jette

Vi havde fornoejelsen af Starscream til vores bryllup i starten af July maaned 2016. Vi oensked en fest med gang i den, og et fyldt danse gulv - og det fik vi! Halvdelen af gaesterne til brylluppet var englaender, saa vi havde efterspurgt primaert sange paa engelsk, hvilket ikke var noget problem. 
En af de (mange) ting bandet gjorde super godt, var at de konstant spillede sange med gang i den, og sange alle kendte (baaede englaender og dansker) hvilket gjorde at folk bleve haengende paa danse gulvet.. 

Vi havde ikke hoert bandet live paa forhaand, men valgte dem paa baggrund af den type musik de spiller (og saa kan man jo hoere nogle af sangene paa deres hjemmeside), saa vi var selvfoelgelig super spaendte paa hvordan det nu blev, men om noget saa bleve vi kun positivt overrasket, de gjorde super godt, og mange af vores gaester har ogsaa efterfoelgende meldt tilbage at de synes det var super godt musik. 
De er alle fire super professionelle, soede og passer sig selv med hensyn til at faa alt sat til/op. Og saa synes jeg ogsaa det er fedt naar man kan se at bandet rent faktisk ogsaa hyggede sig, og havde en sjov aften. 

Saa de varmeste anbefalinger fra os. 
Mvh. Rich & Sanne

Starscream spillede i anledning af min 50 års fødselsdag, hvor der var gæster i alderen 12 til 78 år.

 

De var imødekommende over for mine sangvalg og spillede et par Johnny Cash numre til ære for min mand selv om det ikke var en del af deres repertoire.

De overholdte alle aftaler, kom til tiden og leverede bare top underholdning. Dansegulvet var fyldt fra start til slut.

Alle gæsterne gav udtryk for at det var det fedeste band de længe havde oplevet og flere har spurgt efter deres kontaktoplysninger.

De tillod endda mine hunde på scenen ;0)

Jeg kan kun sige godt om gutterne.

 

 Majbrit Thomson

Starscream sørgede for god musik og stemning til vores firmafest i Ballerup december 2015. 270 kollegaer havde muligheden for at kunne nyde bandet og danse i 6 timer.
De var professionelle, og lyden var perfekt.
Når de ikke spillede live, var de Dj, hvor de gjorde alt, hvad de kunne for at opfylde alles ønsker.

Fantastiske, outstanding, fremragende, fede, super, kanon... disse udtryk lader jeg Sjællænderne om.

De var rigtig gode. Jeg kan varmt anbefale dem.

Janni Hansen


 

Fed musik og energi og godt repertoire 
 

Ja overskriften siger det hele. Udover at være profesionelle og have styr på alt og god situationensfornemmelse, så var det bare super god og energisk musik og alle dansede non stop. Tak for en god aften.

Dorthe Ibinger

Jeg kan kun give de flinke fyre i Starscream de varmeste anbefalinger herfra.

Bandet spillede i forbindelse med en stor firmajulefrokost, hvor der var omkring 200 mennesker.
Alt forløb efter planen; de kom i god tid og fik stillet alt deres gear op. De var meget professionelle. Og så gav de den ellers bare gas på scenen med en god blanding af rock og pop, så der kom godt gang i dansegulvet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi bestemt var tilfredse med.

 

Camilla Madsen // Tv2 Danmark

Super dejlige, søde og gode drenge som gjorde vores fest fuldstændig perfekt. Starscream har været fantastiske hele vejen igennem og utrolig profesionelle. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. 

Frederik & Maria

Vi havde den kæmpe fornøjelse af at Starscream Jam Band spillede til vores bryllup i august 2014 i Roskilde. 
Det var en KÆMPE succes og bandet leverede et fabeltagtigt show. Starscream var i høj grad med til at skabe den perfekte fest for vores gæster og os selv. 

Bandet havde totalt styr på alle detaljer samt aftaler og alt klappede. Desuden tog bandet yderst professionelt udgangspunkt i stemningen blandt vores gæster og lod sig rive med af deres begejstring - DET var super FEDT
Vi kan på det varmeste anbefale Starscream til en hver fest - og vi ønsker bandet alt muligt held og lykke i fremtiden

Endnu en gang - TAK for en storslået performance.

Thomas Svendsen

Halløj for en fest-starter!

Det sker ikke så tit, at der holdes 130 års fødselsdagsfest – heller ikke selvom det ”bare” var 50+80 - så der skal noget helt særligt til at sparke gang - og holde fast - i sådan en fest.

Og det må man bare sige at Starscream gjorde, da de indtog

sydhavsøen Bogø for at spiller til kærestens 50 års fødselsdagsfest - nå, ja og svigermors.

 

Det kræver sit at holde dansegulvet fyldt – det gjorde Starscream i tre seje sæt med alt fra Elvis til U2. Hvor mange andre bands kan få en 80-årig på danske gulvet kl 1:30 natten mellem søndag og mandag? Starscream kan!

Vi ved allerede at der kommer endnu en 50-års fødselsdag og et bryllup indenfor det næste år. Gæt hvem der skal spille? Seks hjerter herfra!

 

Bo S. Jensen

Drengene var klart med-årsag til at gøre vores 50 års fødselsdagsfest / Abefest / pool party til en absolut mega succes.
Der var skabt plads i haveteltet til banded (4x3m) og de satte selv alt udstyret op stille og roligt efter middagen, mens de 55 gæster rykkede mod baren og de mange lækre cocktails.
Starscream tilpassede kickoff til vi var klar og så blev der bare givet gas med danske/engelske sange, som vi alle bare kender og elsker... 
Starscream leverede bare varen, punktum! I var for fede !!!

Jeg vil helt klart og til hver en tid booke Starscream igen 
Tusinde tak Niko og drengene

Starscream var med til at gøre vores bryllup til en helt fantastisk dag. 
Bandet er bare så professionelle, og enormt dygtige. 
De vender hurtigt tilbage, når man kontakter dem, også igennem hele forløbet op til.
STOR ros herfra, og ville klart anbefale dem til hver en tid.

Louise Hyllested

INFO & KONTAKT:
Starscream
v. Silverbone Productions
CVR. 30260937

Syvvejen 14
4621 Gadstrup

Tlf. 20 35 90 47
Mail. starscreamjamband@live.dk

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel

© 2020 by Starscream - Danmark