LYD & VIDEO

Starscream kan på grund af sin store fleksibilitet og enorme rutine stille op til de fleste slags arrangementer. Vi spiller alle steder fra folks dagligstuer og havetelte, til store sale med flere tusinder publikummer. Med andre ord så tilpasser vi vores størrelse til hvert enkelt arrangement, så det passer til jeres behov. 

Vores repertoire består af nogle af tidernes største hits, og vi sørger altid for at der er lidt for alle. Og det vigtigt at I forstår at vi ikke bare kommer og spiller musik. Vi kommer og underholder og aktiverer jeres gæster og sørger for at I alle får en uforglemmelig fest! 

Som beskrevet i sektionen om "HVEM VI ER", kan vi tilbyde forskellige opsætninger, med tilhørende professionelt band, i en størrelse som er passende til jeres arrangement. Men I skal ikke være i tvivl. Uanset hvilken størrelse i vælger, får I kun det bedste! 

Vi er enormt passionerede når det kommer til at levere en fest! For det er nemlig det vi gør: VI LEVERER EN FEST!

 STARSCREAM 2020 - WEB 017.jpg
 STARSCREAM 2020 - WEB 028.jpg
starscream, festkollektiv, festorkester, musik til bryllup, musik til julefrokost, musik til firmafest, musik til fødselsdag, live musik, band til bryllup, bryllupsband, band til julefrokost, bryllups dj, dj til julefrokost, danmarks bedste festband

INFO & KONTAKT:
Starscream
v. Silverbone Productions
CVR. 30260937

Syvvejen 14
4621 Gadstrup

Tlf. 20 35 90 47
Mail. starscreamjamband@live.dk

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel

© 2020 by Starscream - Danmark